Šumivé víno Champagne

Šumivé víno: vyrábí se prvotním nebo druhotným kvašením vín. Celkový obsah alkoholu kupáže neboli Cuvée [kyvé] (někdy též cuvee nebo kupáž je označení vína, které se připravuje smícháním několika odrůd hroznů, rmutů nebo moštů dohromady). použité k výrobě musí dosahovat nejméně 8,5 % objemových a přetlak v lahvi při teplotě 20 °C nejméně 0,3 MPa. Tento druh nesmí být označován jako sekt. Šumivé víno bývá mimo základních údajů označováno názvem druhu vína, názvem místa výroby vína.

 Řazení
 Filtrovat výrobce
 Výrobková řada
{{voRangeSlider.name}}
AKCE
NOVINKA
NOVINKA
{{item.nazev}}{{item.nazev}}

Katalogové číslo:
Záruka:

Dostupnost:
Dostupnost: Vyprodáno

Vaše cena:

shopping cart
shopping cart
shopping cart
AKCE
NOVINKA
NOVINKA
Dostupnost:
Dostupnost: Vyprodáno

shopping cart
shopping cart
shopping cart
shopping cart